Kouzelná dvě slova

Kouzelná dvě slova

Anotace: ta nejkrásnější a nejbolestnější, když je říkáš ty

dřív než zavřu oči..
a nechám si tiše šeptat lži
poprosím ozvěnu ať mi zaspívá...

a ještě předtím, než se ponořím do tvých pavučin
přičichnu k vůním

možná se zeptám Bludičky na cestu...
a budu doufat, že se ještě víc neztratím...
v osidlech nešťastné lásky

dřív než uslyším-nemiluju Tě.
dřív, než se ponořím do zapomnění...
přivoním si, k nejvzácnější z růží...
a tiše vydechnu, všechnu svou bolest

a možná, možná se zítra probudím...
snad budu cítit uplně jinou bolest...
a říkat si, ještě že se mi to jen zdálo

a pak, až se naše oči setkají...
uvědomím si, že miluješ jinou
Autor Gwladus, 11.04.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bravo!!! - Až na ten smutnej konec.

11.04.2007 12:02:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí