Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ...

Přiletěl andílek,přinesl mi Tebe,
z jasných hvězdiček a modrého nebe
Děkuju mu velice za nejhezčí dárek,
i když ty mě milovat nebudeš,
já budu tě milovat stále...
Srdci lásku nezakážeš...
Můžeš se o to pokusit,
ale stejně to nedokážeš...
Láska je cit,který v každém srdci vzkvétá
a bez kterého se žíti nedá...
Každý miluje a je milován,
každý má v sobě trochu lásky,
i když je odmítán...
Není člověka, který by nepoznal lásku...
Je důležité nejen lásku brát,
ale taky ji i dát...
Autor vej.ka, 11.04.2007
Přečteno 853x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí