Křehkost lásky

Křehkost lásky

Anotace: ...

I pouhé přátelství se může změnit v lásku,
která potrvá celý života a nikdy neuhasne...
Ale pozor!
Křehkost lásky je nepopsatelná...
Někdy stačí pouhé slovo nebo skutek
a láska může být ohrožená...
Srdce krvácí,nehojí se...
Protože nepříjímá dostatek lásky a síly od člověka,
kterého tak vroucně miluje...
Autor vej.ka, 11.04.2007
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vej.ka.. ano souhlasim s Tebou, krasna slova.

20.09.2007 21:03:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí