bez nazvu

bez nazvu

Anotace: xxx

Líbí se mi tvé modré oči,
když Ti do nich slunce skočí.
Z Tvých očí vychází záře,
která mě hřeje do tváře.

Jsem smutná, ale Tvůj úsměv mě vždy rozzáří,
i přesto mi slza stéká po tváři.
Perly se lesknou na polštáři.

Stýská se mi po Tobě,
stýská se mi po všem co je krásné.
Sedím, dívám se do ohně
a říkám si, že i naše duše jednou zhasne.

Chtěla bych Tě vidět každý den,
vidět Tě pokaždé, když vyjdu ven.
Kéž by to byl jenom sen!

Nechápu, jak jsem se do Tebe mohla zamilovat.
Netápu, nechci o tom pochybovat.
Ty se do mě nikdy nezamiluješ,
i přesto mě stále sleduješ.

Mám ráda Tvé oči modré jako nebe,
když tu nejsi, zima mě svírá a zebe.
MILUJI TĚ, chci být u Tebe.
Autor M.M.bird, 11.04.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí