Když bojuješ se svými city...

Když bojuješ se svými city...

Anotace: jednou jsem seděl a myslel jen na jednu osobu...

Jestli má být člověku takhle, když sobě se svými city bojuje
A neví jak jinak nazvat to, než tak, že někoho miluje
Tak potom nevím, proč to lidé chtějí zažít.
Pocit, že nemůžu bejt s ní mě bolí a mrazí…
Vím co láska je, už zažil jsem ji
Ale nikdy to nebylo takový….
Miluji její smích, vůni i pláč
Miluji ji tak, že nevím, co jsem zač
Letec, akrobat či žebrák
Nevím, co a jak, snad pomohl by mi zázrak.
Zázrak takový, že viděl bych ji teď vejít
Vejít a vědět, že je jen mou
Nikým jiným nemilovanou
O lásce se často mluví
Spousta lidí sní o ní,
Ale nikdo nedokáže definovat ji.
Slovník vysvětluje: Láska je souhrnný pojem,
Ale slovník necítí, mám takový dojem….
Láska, to je to největší co v životě máme…
I když bolest nám u ní vládne
Prožívej ji, žij ji.
To jsou rady mé
A věř, že dobře je, když je ti tak
Jak je teď mě.
Autor k2pm, 11.04.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak jako jestli nejsem uplně blbá, tak v názvu je dost velká chyba...

11.04.2007 19:54:00 | ajinecka.ch

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí