Proč?

Proč?

Anotace: Proč něco takového udělal?:(

Proč si mě tam nechal
a moje srdce si sebou vzal,
jak znovu teď začít,
jak bez tebe si mám počít?

Mám se smát či plakat?
To ty jsi můj kat!
Chceš snad vidět mrtvolu mou?
Tak proč nemůžu být tvou?

Srdce na špalek dávám,
život ti odevzdávám,
splň mi poslední přání: odpověz proč?

Odpověz ty kate!
Už mě to mate!
Hezky ses na mě usmíval
v náručí si mě ukrýval..
Tak proč posledně ne???
Autor Taya, 11.04.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí