Stín a strach

Stín a strach

Anotace: Jak se cítí člověk bez lásky?

Chtěla bych zase vidět tvou tvář,
i když tvůj nezájem ve mně budí zášť.
Tvářís se tak divně,
jakoby přísně,
asi mě nemáš rád,
svoje srdce mi nechceš dát..

Kam bych teď měla jít?
Co si sebou jen mám vzít?
Už by nic nezbylo,
nic co by se mi hodilo,
když se moje srdce zlomilo..

Bez tebe jsem jen stín,
bezcenný a ponurý jako dým..
Autor Taya, 11.04.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Občas ti ujede verš, ale jinak nádhera.

21.04.2007 19:15:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí