Srdce zcvoklé do Tebe

Srdce zcvoklé do Tebe

Anotace: Půjč mi své srdce do mé dlaně, chci si ho jenom pohladit, nechci se tvářit ustaraně a nechat to tak jenom být. Půjč mi své srdce do mé dlaně, jen na chvilku ho pochovám a do rána Tě budu šeptat, že Tě moc ráda lásko mám.

Tak zase prázdno v mojí duši,
surově buší na dveře
a rve mi srdce včetně uší
a cuchá moje kadeře.

Tak zase prázdno v mojí duši,
snaží se najít cestu ven
a stěží mi to takhle sluší,
když zmírám touhou k Tobě jen.

Tak zase prázdno v mojí duši,
hrne mi slzy do očí,
stěží mi někdo léky půjčí
a slzy mé mi osuší.

Tak zase prázdno v mojí duši,
prázdné ráno a prázdný den,
trápí mě víc než můžeš tušit
a hodil by si kamenem.

Tak zase prázdno v mojí duši
a touha mít Tě u sebe,
nedovolí mi ničím rušit,
mé srdce zcvoklé do Tebe.
Autor grázlík, 11.04.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:)

21.04.2007 11:32:00 | Favi

moc hezké...doufám, že Ti své srdce do dlaně půjčí:-)

11.04.2007 23:20:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí