Když srdce běží

Když srdce běží

Anotace: ...srdce mé by chtělo, však nestíhá mé tělo...by KA

Já běžel jsem, však nevěděl jsem kam
Prachem, mlhou, já hnal se přímo tam
Já běžel jsem, však nevěděl jsem proč
To se stává, když budoucnost se mění v minulost

Já běžel jsem, nejspíš za tebou
Já chtěl vidět, tvoji tvář nádhernou
Já běžel jsem, i když jsem měl dost
I když jsem byl bez sil a jediné co cítil byla zlost

Já běžel přímo do oblak, kde andělé mě pozvednou
Já běžel kam mě vedl zrak, jenže cestou ohněm zvrácenou
Já běžel jsem, když na samé dno jsem spad
Já běžel jsem, ukojit po tvých rtech hlad

Já běžel jsem, a cítil jsem svůj cíl
Kéž bych má lásko . . . mohl běžet dýl
Já běžel jsem, rychleji než prve
A jediné co zbylo, byly stopy z krve
Já běžel jsem, a stál jsem zas při tobě
Já běžel jsem . . . teď spíme spolu v hrobě . . .
Autor Kain de Amedha, 11.04.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná básnička ty můj Satane,celou dobu jsem přemýšlela jak to asi skončí...no a skončilo to (nečekaně:-)) tak jak končí všechno-v hrobě

25.04.2007 16:05:00 | andělík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí