Vášeň... oheň nebo led??

Vášeň... oheň nebo led??

Anotace: Noční asociace.....

Bojím se, ta chladná rána,
když láska čeká, nevyznána,
v temném koutě stodoly,
co bolí prý přebolí...

Den parný je,
však netaje
srdce tvého z ledu kra,
to co bylo, byla hra???

Když zas chladne večer šedý,
možná orosí se ledy,
to od ohně žár sálá,
vášeň není stálá.

Ne, v noci nemá šanci mráz,
vždyť plamen hoří v každém z nás,
požár nám ty ledy roztaje,
vášeň byla, bude, je...

Když ráno zhasne i poslední jiskřička,
zády k sobě sáhneme pro trička
a hladká bavlna z plantáže
rány nám fáčem šetrně ováže.

A zase den nad námi ukáže svou moc,
pravou tvář odhalí až temná noc,
a z květů lásky zaplane hranice
a na ní uhoří i Johanka, světice...
Autor prostějanek, 12.04.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí