...:::Stále:::...

...:::Stále:::...

Anotace: .. mno další nepovedená ..

Stále tě mám rád,
stále chci ti dát,

to co jsem ti dával.

Moc bych chtěl s tebou být.
Teď však mohu už jen snít.

Protože ty jsi už nechtěla.
A tím jsi stvořila anděla.

Posla bolesti,
co na duši mi sedí.
Pána žalosti,
co skrz duši mou hledí.

Sedí mi na duši,
odejít nechce,
A přitom netuší,
že já se nebojím.

Žal po duši mi teče,
ten žal mě zaměstná,
každá vteřina vleče.

Sedím v tichu
a hledím oknem ven,
doufám,
že budu zachráněn.

Ale stále nic.

To jediné,
co chtěl bych ti říct.
To pomine
a když už nic

budu mít vzpomínku.

Protože tě milovat
budu dál,
Protože být bez tebe
bych se bál.
Autor deSolAxe, 03.04.2005
Přečteno 660x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí