Kniha

Kniha

Anotace: kazdy pribeh ma svuj konec

Uzavřená kniha
co ukrývá děj
každá stránka
co otevírá svět.

Popsané listy,
píšící otázky,
tvoje prsty,
malující obrázky.

Náhlá zápletka,
a divoký spád,
byla to momentka,
jako vodopád.

My obracíme list,
i naše sny,
je to naše past,
pykáme za chyby.

Vynechané řádky,
a žádný závěr,
jsou to hádanky,
co nemají odpověď.

Úvod a příběh
dlouhý či krátký
konec doběh
nejde to vzít zpátky.

Konečná tečka,
písmeno poslední,
zavři svá vička,
čas to odezní.
Autor Héďa2, 12.04.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí