Barvy chybí

Barvy chybí

Anotace: Správné barvy mi jaksi chybí a taky trochu správný um, malovat Tě se mi však líbí, tak prosím lásko hezky stůj.

Mít tu moc nakreslím dotek Tvé paže,
po kterém tolik toužím.

Mít tu moc nakreslím dotek Tvých úst,
co potajmu Ti upíjím.

Mít tu moc nakreslím kus stesku,
co sžírá mé srdce, když se mnou nejsi.

Mít tu moc nakreslím Tvou vůni,
co po Tobě zůstává, když odcházíš pryč.

Mít tu moc nakreslím Tvé tělo,
co rozpíjí se každou noc v mých představách.

Mít tu moc nakreslím Tvou duši,
do které bych občas chtěla vidět
a taky Tvé srdce, co pobláznilo mě celou.

Mít tu moc a paletu těch správných barev
stál by si tu teď přede mnou, jak ze žurnálu.
Autor grázlík, 12.04.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mít tu moc... nikdo není všemocný.. :))) Moc hezké.. :)

09.05.2007 13:15:00 | Movinecka

souhlasím, láska dává sílu:)

19.04.2007 19:49:00 | Nikytu

:-)

12.04.2007 19:38:00 | mamina

Myslím, že když člověk miluje, má neomezenou moc...

12.04.2007 17:20:00 | Gregy

jen ti vypadlo -paletu těch...jinak dobrý:o)

12.04.2007 14:29:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí