"Dopis"

"Dopis"

Anotace: dopis od někoho. :o) Dík za komentáře.

Přiletěl holub poštovní,
přinesl mi dopis nádherný.
Píšeš mi Ty, miláčku můj,
zdálky slyším hlas Tvůj.

Píšeš:"Moc se mi stýská!
Jsi vzdálená a přece blízká.
Chci Ti říkat:"mám Tě rád",
každý den snad tisíckrát!"

"Až uvidím Tě lásko zas,
po zádech mi půjde mráz.
Budu šťastný, že Tě znám,
pro sebe Tě celou mám!"

"Na papír se nedá psát,
jak moc mám Tě rád!
Nerad se s Tebou loučím,
dopis svůj polibkem končím!"

Já dočetla jsem vyznání,
které přišlo dopisem.
Mám Tě ráda, princi můj
a věř, že také šťastná jsem.
Autor čertíček24, 12.04.2007
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí