Co by kdyby...

Co by kdyby...

Anotace: ...

Mám taky právo na chyby?
Jasně, já vím..
Nehraje se na kdyby...
Ale co by se stalo
kdybych se s ním nevídala,
kdybych se s ním tajně nelíbala,
kdybch ho v myšlenkách půlnočních nesvlíkala?

Měl bys mě pak konečně rád?
Aspoň trochu...
Já vím,
už nejsi ani kamarád,
kterýmu bych mohla letmou pusu dát
a zároveň tě nechtěla přestat znát...

No tak prosím,
můžeš mi dát ještě šanci?
Nebo to tímhle vážně všechno končí?
Vždyť ani nevíš, jak těžce se mi s tebou loučí...
Autor simiii, 12.04.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

no.. to zkoušim poslední dva měsíce... a tak nějak furt nic no...:(

12.04.2007 21:54:00 | simiii

tech sanci v zivote este bude...tak se poradne rozhlidni a uvidis:-)

12.04.2007 21:44:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí