Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Kde vězí můj princ?

Chtěla bych být volná jako pták,
ale musím se teď svého přání vzdát..
Myslím na něj kudy chodím,
že jsem zamilovaná dlouho vím.

Žiju od něj dál než sáh,
v černočerných tmách.
Jen láska mě vyléčí,
od těchto zátěží-
tak kde vězí můj princ?

Vzpomínka je matná,
nejsem přece tak špatná.
Tak co mu pořád vadí?
V hlavě mu zřejmě straší.

Je mi smutno!
Je mi dusno!
Chci aby ke mně dolétlo
to vysněné světlo..
Tak kde vězí můj princ?

Zahojí zjizvené srdce mé
a bude říkat: "Miluji tě...
Autor Taya, 12.04.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni princové na bílých koních jsou cvoci... fakt.

12.04.2007 19:50:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí