Sen

Sen

Anotace: Sny toho tolik skrývají ...

Měla jsem sen, byl tak zvláštní,
nechtěla jsem se probudit.
Byl plný lásky, skrytých vášní,
šťastná jsem v něm byla.

Byl si tam ty, který si mi srdce zlomil,
ale byl jsi tam tak jiný.
Chlad mě v tu chvíli polil,
co tohle jen znamená?

Šel si tak lehce, sníh pod tvým krokem tál,
slunce svítilo, květiny provoněly kraj.
Už si nechtěl být sám, samoty ses tolik bál,
proč je to jen sen?

Byl si odemne jen malý kousíček,
tvůj pohled byl jak pohlazení vánku.
Najednou bylo tolik krásných chviliček,
nechtěla jsem, ať to skončí.

Ptáci utichli, kraj jak bez života byl,
taková náhlá změna.
Teď si už každý z nás svůj sen snil,
tys nevěřil ve vztah náš.

Tys v realitě žil, ja asi jen snila svůj sen,
musel si mi to udělat?
Nechtěla jsem ať přijde tento den,
pobudila jsem se ze svého snu.
Autor Pferdgirl, 12.04.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrá básnička, hezky se četla

Máš skvělou vizitku, jsme na tom dost podobně =)

Spolecne s robotem rikam paa

12.04.2007 21:10:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí