Zrádné tod srdce mé

Zrádné tod srdce mé

Anotace: ...

Hrozné tod poznání,
krvavá svítání.
Šperků jas rubínů,
na šíji upírů.

Polibky žádoucí,
dotyky za noci.
Duše jsou spojené
krví vykoupené.

Klidu mi ubývá.
Mysl má však zpívá.

... Zrádné tod srdce mé,
se k tobě stale pne.
Autor Arbiter12, 12.04.2007
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí