Slyš!

Slyš!

Anotace: ????(3/2005)

Chci žít, do prázdné tmy jsem řekla,
toužím usmívat se věčně.
Nechci vzrůstat na pokraji pekla,
chci radovat se nekonečně.

Žít vzpomínkou na kruté lásky,
to není to pravé sbohem dání.
Avšak zbavit se té černé masky,
to je pro mne těžké odříkání.

Hledám ve své duši cit tak silný,
abych milovala tebe zcela.
HLedám slovo, rým tak sdílný,
jež by utišil má vnitřní děla.

Tak mne nauč jak nedívat se dolů,
jen s tebou chci jít a zůstat.
To jen s tebou chci stát na vrcholu,
zpívat, tančit, navždy ustat.
Autor zaba.zuzla, 03.04.2005
Přečteno 527x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí