...

...

Anotace: ...snad se mi to jen zdá...?

Ne nevíš...

Netušíš...

..
...zpíváš a prsty zlehka hladíš
....napnuté struny...
..

Nevnímáš...

..
Sedíš tu a přitom tady nejsi...
...Já...můžu se jen ptát...

Lásko............lásko kde jsi?
..

..
S pohledem upřeným na tebe...
....svět se mi točí...

Řekni...
tak řekni to...
..

........................že není to jen sen...
Autor Black.Giraffe, 12.04.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí