Srdéčko

Srdéčko

Anotace: ::..::

Stále buší,
jenom rychleji,
do rytmu vzdychů,,,
ozvěny jsou hlubší.

Tluče jako dřív,
přesto zcela jinak,
poskakuje dokola,
když sebrala's mu zábrany..

Raduje se
srdéčko mé,
bylo léta mrtvé..
však s Tebou,
až k nebi povyskočí..

Tak nemeškej,
a polap ho,
něžně do dlaní
nebo uletí,,

honem..
Autor Roger, 12.04.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsem od tebe četla lepší. Přijde mi nepropracovaná...ale je to jen můj názor

12.04.2007 22:29:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí