Viny zhasínám

Viny zhasínám

Anotace: O člověku, který přišel dva roky po téhle básni...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Už v tom zase lítám,
neumím říct dost
a pokaždé když svítá,
pálím nový most.

Už tu zase cítím
tvoje milé bytí
a nenávratně sílí
to, co mě tak drtí.

Možná pro tvůj smích
a pro tu chybu krásnou
dneska opět smím
všechny viny zhasnout.
Autor Keilanne, 03.04.2005
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí