Myšlenka nedosažitelná

Myšlenka nedosažitelná

Anotace: jsem jen myšlenka nedosažitelná, pro tebe jen ve tvých zákoutích mysli a neuskutečnitelných snech ...

jsem jenom duch, který ve tvých očích vidím
když se nedíváš
a cítím že to víš
s každou chvílí
když právě nedýcháš
a s deštěm přijde pláč
a konec sladkých snů
s myslí zkroucenou v myšlenkách
a v očích co ani se spánkem se nezavřou

jsem jen sen ve tvém sladkém snění
myšlenka tajná, neskutečný moment
s vidinou naděje
nevytušeným koncem co za rohem se nachází
s příběhem
jež s usvitem zaniká, a utíká
tak jako vodopád slov
a pád v propast temnou
tak jako den
strávený se mnou
Autor black_and_red, 13.04.2007
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi úžasná .. tak nádherně umíš podat obyčejné věci..šikulko .o)

28.05.2007 22:47:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí