Stezka lásky

Stezka lásky

Anotace: Stvořeno cca. tak před rokem při malé procházce po Brně... Myslel jsem zrovna na komickou situaci u nás na škole, kdy se v jednom místě na chodbě vytvořila jakási "zóna lásky", kde se tvořily celé hloučky zamilovaných jedinců...

Sám si kráčím stezkou lásky do bufetu na dva párky,
kolem stojí v objetí děti - oběti lásky - je to k dojetí.
(A láska stojí za dvě marky.)

A tak tam stojí,
teď jsou jen svoji
a příjmají podobojí.
Ač se něhy trochu bojí,
netuší, že má tvář dvojí.
Pusinku na líčko chtějí,
problémům se chvíli smějí,
pak se ptají, zdali smějí
pochybovat o naději
že spolu potáhnou světem
přes svatbu až k vlastním dětem
a poté co je smrtka skosí,
oba lehnou - i když bosí -
do jedné díry v rodné hlíně
bez poznámky "láska je svině."
Autor Niktor, 13.04.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí