Návrat

Návrat

Anotace: jen do mě, vim že to není nic moc... ale líp to teď napsat stejně nedokážu...

Život jde dál,
kolikrát jsem to už slyšela,
a kolik nocí jsem přesto probděla..

Ale...

Nic neříkej, už mlč!
Všechno chápu.
Už mezi námi vážně není nic,
no tak, snad nečekala jsem víc?

Tys mě nikdy nechtěl znát
a já husa hloupá chtěla se pro tebe rvát.
Teď se tomu musím skoro smát,
jak blbá jsem ti musela připadat.

Ale...

S tím je konec!
Tak jako když v pohádkách zazvoní zvonec...
Vím, pohádky dobře končívají,
princezniny ruce v princových spočívají,
všichni se šťastně usmívají,
jen sudičky občas někoho proklínají.

I já se teď proklínám,
za to, že dělala jsem ze sebe blázna.
Ale bacha! Teď přijde změna rázná!
Už vím, že naše láska zůstane prázdná,
nenaplněná
a neposkvrněná...

A proto už zase zvedám hlavu,
každej věděl, že stejně jednou vstanu...
Autor simiii, 13.04.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, přesně tak..:D

14.04.2007 21:18:00 | simiii

Hezky napsáno! Je dobře, že se zdatný jedinec po prozření či neúspěchu zvedne. Jsou takoví, kteří se nezvednou. Jak říkal nebožtík Hrušínský senior ve filmu Vesničko má středisková... Když nemůžeš otočit hlavou, otáčej se celý...

14.04.2007 21:14:00 | Juhunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí