Miláčkovi

Miláčkovi

Anotace: Tuhle básničku jsem kdysi složila někomu koho jsem milovala,ale bohužel zklamal....lidé odcházejí,ale básničky zůstávají...

Když slyším jméno Tvé,dech se mi tají,
Když spatřím Tě cítím se jak v ráji.

Když se mě dotýkáš nevnímám okolí
Miláčku věř-pro Tebe udělám cokoli!

Chtěla bych s Tebou navždycky být
Jenom tak můžu šťastná být.
Autor Manndarinka, 14.04.2007
Přečteno 815x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí