Padl jsi srdcem na můj práh

Padl jsi srdcem na můj práh

Anotace: Je pozdě se ptát, zda nechám tě jít...

Noc jako život po životě
noc jako snění v jiném světě
začínáš se bát

Hřích jako zloděj po setmění
vyplení touhu, tvoje jmění
nenechá tě spát

Váhání hodím do propasti
vpiju se do rtů bez milosti
jak krvelačný pták

Zmítáš se, prosíš, naříkáš a křičíš
už nemůžu přestat, nemůžu, slyšíš!
padl jsi srdcem na můj práh
Autor lampicka, 14.04.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, jak je báseň malebná!

14.04.2007 19:34:00 | Juhunka

Krasne jsi to napsal, dneska se citim podobne.

14.04.2007 14:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí