Vzpamatuj se!!!

Vzpamatuj se!!!

Anotace: někomu, koho vždycky budu milovat, i když spolu asi nikdy nebudem...

Tak tohle vážně nechápu,
co to mezi náma vlastně je?
Pořád dokola jenom tápu,
co se to, kurva, vůbec děje?
Nechápu tvoje chování,
nechápu tvoje city,
to chování mě jen odhání,
a moje city jsou nemilosrdně bity.
Dochází ti vůbec,
že i kvůli tobě sem nechala jinou lásku?
Teď říkám si, že sem pěknej blbec,
asi sem měla na očích pásku.
Vlastně to byly růžové brýle,
co mé city zastřely,
chtěla sem s tebou prožít krásné chvíle,
ale jiné asi patřily.
Sakra, kdy konečně pochopíš, že tě mám ráda,
kdy pochopíš, že tě miluju,
že nechci tě mít jen jako kamaráda,
svou věrnou lásku ti slibuju.
Ty asi nevíš, co prožívám,
Ty asi nevíš, co k tobě cítím,
netušíš, jaká muka zažívám,
vždyť jen ty můžeš být mým žitím.
Autor petulkak, 14.04.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí