Láska

Láska

Anotace: co dodat...

Láska je slovo,
slovo, které říká ten, kdo miluje.
Láska je cit,
cit, který prožívá ten, co miluje.
Láska mluví pravdu,
láska nelže.
Láska odpouští,
ale i láska, i láska jednou selže.
Autor petulkak, 14.04.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V jednoduchosti je krása.V tomhle případě i pravda.

15.04.2007 12:38:00 | shaakti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí