Procházka hlavou 1

Procházka hlavou 1

Anotace: Je to spíš jen takovej myšlenkovej pochod

Procházka hlavou 1

Sedím - jen lampička svítí a hudba v uších hraje.
Kdejaká myšlenka mi hlavou plave.Ani srdce nezůstává v klidu - jak kostka ledu taje a taje...
Zbývá jen kousek, který tu do ticha buší.Kde zůstal zbytek?Mysl má tuší...
Srdce zůstalo tam, kde chtělo bít pro jednu osobu.
V mysli hluboko zaryto jakou má podobu.
Uplynul týden - spálíc' možnosti, zbyla "jen" kamarádka.
Jak vyprázdnit mysl - kde nacházej se zadní vrátka?
Jak dostat z hlavy krásné chvíle - chvíle pohody a legrace.
Nebo jak je tam skrýt a už se k nim nevracet?
Ač jsou tohle jen verše - jen pouhá slova.
Vyjadřují mou mysl, která do pohody chce se dostat ZNOVA.
(LSI,8/9.4.2007)
Autor LSI, 14.04.2007
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Haviko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi. Asi proto, že podobné myšlenky trápí i mě...

16.04.2007 22:27:00 | Tomikk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí