Z čeho je láska

Z čeho je láska

Anotace: Co je to vlastně láska...do ruky jí nechytíte...pro každého je to něco jiného...pro mě zrovna teď tohle...

Máš kůži z papíru, pálí mě
Jak to, že papír pálí?
Chci z tebe složit vlaštovku
Poslat jí za sluncem v dáli…

Máš vlasy z hedvábí, škrábou
Jak to, že hedvábí škrábe?
Nechám si z tebe ušít šaty
Budu královnou na našem bále…

Ve tvých očích vidím nebe, je zelené
Jak to, že nebe je zelené?
Řekl jsi, zůstaň tu navždy
Bojím se závazků…tohle nééé!!
Autor sanerina, 15.04.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí