R (iniciála)

R (iniciála)

Anotace: je to už skoro rok, co jsem milovala jednoho metalistu-a uplně nečekaně mi ho okolnosti zase vnesly do života. a tak to, co jsem mu kdysi napsala opět připomínám. neboť se minulost opět opakuje.

Zapomenout, zapomenout...
to se řekne lehce, ale moje srdce-zapomenout nechce!
Zapomenout na Tebe, na hloubku Tvých očí?
Zapomenout, že Země se točí...
A v hloubi srdce pohřbít všechny city!
Zapomenout, jenom se pousmát a jít?
Zapomenout a nový život žít...

Zpomenout a nikdy se nevrátit...
zapomenout a zády se obrátit?
Vymazat všechna slova...
polibky, pohledy-jako by nebyly
a začít znova...

Chceš abych Tě pohřbila...
V nenávist lásku změnila?
Zapomenout, zapomenout...
to se řekne lehce, ale moje srdce-zapomenout nechce!
Pár krásných chvil s Tebou jsem zažila...
a chyby? ty nevidím!!!

Zapomenout jenom se pousmát a jít...
pohřbít Tě hluboko- a svůj život žít
Zapomenout, zapomenout...
To se řekne lehce...
Ale co když se zapomenout nechce???

Bolí to, chtít zapomenout.
a být tou chladnou ženou...
Zapomenout a odejít...
Tiše sbohem dát...
zapomenout a přestat hrát!!!

Tak jako Ty...
Autor Gwladus, 15.04.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí