Byla jsem princeznou

Byla jsem princeznou

Anotace: ....snad mluvi za vsechno..

Vidíš tu malou holku?
A v jejích očích tu nekonečnou lásku?
A to srdce co podává Ti na dlani?
Chceš ji zastavit?
Pozdě...

Vzpomínáš na tu první noc?
Úplně poprve přes noc spolu...
Já nikdy nezapomenu..
Pluli jsme..
Spolu..nahoru..a dolů

Nevím
Proč to vlastně píšu...
Stějně to nikdy nebudeš číst..
A ted´...
Je pozdě...
Měla bych jít spát...
Ale jen s vědomím...
Že mám Tě ráda-
Že máš mě rád-
Bude se mi snadno usínat..

A té noci..
Víš...
Já...

Byla jsem princeznou
Autor Michelll, 15.04.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí..je krásnou tečkou za mým dnešním dnem, děkuji ti:o)

22.05.2007 23:04:00 | kakaoo

hezoučká básnička.. taková milá a upřímná :))

02.05.2007 13:55:00 | Tereén

Je to takové čisté. Proto nevím, jak hodnotit.

17.04.2007 20:35:00 | Judak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí