Lze ho vůbec nemít rád?

Lze ho vůbec nemít rád?

Anotace: Stále o mé múze. Kdyby jen věděl.

Modré oči bez radosti,
Mhouří na mě okatě.
I když metá tuny zlosti,
Sem v tom znova-proklatě.

Ty plné rty mě lákají,
Dotknout se jich, ochutnat.
Jenom lehce, potají,
Nevědět, že nemáš rád.

Něžně hladit tvoje ruce,
Prozkoumávat dlaně,
Ukázat teď svoje city,
Tak podívej se na mě!

Nejsem dost dobrá.

Blíží se konec,
Dolů se dívám,
Zazvonil zvonec,
Vzdušně tě líbám.
Autor Nias, 15.04.2007
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: La Suneteto
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nešťastná láska? To znááám... :-)))
Ale pěkně zveršovaná.

09.01.2008 08:18:00 | La Suneteto

zuby zuby zuby...chytejte je nekdo *nevericne zira*..polk..no basnicka pekna..

17.04.2007 11:01:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí