NCHLS

NCHLS

Anotace: Na chodníku leží srdce

Na Chodníku Leží Srdce,
A stužka krve z něj teče.
Na Chodníku Leží Srdce,
Ona se na něj dívá, a čas se jen nekonečně vleče.

Na Chodníku Leží Srdce,
Ty kolem něj jen projdeš a jdeš k ní.
Na Chodníku Leží Srdce,
Chceš jen její tělo,
A vůbec tě nezajímá, co kdy cítilo.

Na Chodníku Leží Srdce,
Pořád tepe,
Akorát ne v jejím těle.
Kdyby tam totiž bylo,
Tak už tě dávno smete.
Už jsi u ní, cítíte dotyky svých těl.

Na Chodníku Leží Srdce,
A ta krev z něj pořád teče.
Ale ty už tasíš svoje meče.
Je opřená o zeď a jen ten slastnej pocit zajímá tě.

Na Chodníku Leží Srdce,
Kouká se na vás.
Na Chodníku Leží Srdce
A moc dobře ví, že si na tomhle jednou zlámeš vaz.

Na Chodníku Leží Srdce,
Ty ho jen překročíš,
Zapneš poklopec a slastí si povyskočíš.
Ona tam stojí.
A kouká se na svý srdce.

Na Chodníku Leží Srdce,
A ví, že že se nevrátí.
Krev z něj ještě teče
A ona ví, že nic neztratí.

Na Chodníku Leží Srdce,
A právě umírá.
Poslední kapka jí doteče k nohám.
A ona už ví, že je konec všem citovým hrám.
Autor spermijona, 16.04.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí