Lákavé ovoce

Lákavé ovoce

Anotace: ...

Znáš to divné snění,
nechceš probuzení,
ten sen co všechno mění,
a toužíš po pohlazení.

Víš že nesmíš,
to lákavé ovoce,
ničemu nerozumíš,
ale voní tak sladce.

Smysl reality,
nerozeznáváš rozdíl,
schováváš se do ulity,
a všechno má svůj díl.

Nemůžeme to co chcem,
to po čem člověk touží,
kýve se s námi zem,
než nám pak ublíží.

A pak ti zamává
a nezmůžeš nic
jen pláč ti zůstává
a nic víc.
Autor Héďa2, 16.04.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdivé .. hezké... ))

20.04.2007 22:59:00 | Najlin

Hezká báseň.

16.04.2007 23:05:00 | Pilous

no jo,zakázané ovoce...to všichni známe,jen s tím bohužel nic neuděláme..buď se dáme nebo nedáme..co je lepší??

16.04.2007 20:31:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí