Bez rozloučení

Bez rozloučení

Anotace: Když pro váš má něco velký význam, a vaše nadšení je zničeno lhostejností toho druhého.

Ještě chvilku zadrž slzy
A naposled se usměj.
Skončilo to příliš brzy,
Co bylo…nebylo pro něj.

Srdce mu zmizelo
S oblakem kouře
Mě to moc bolelo.
To jemu bylo dobře.

Chtěla jsem s andělem do nebe,
Jenže on křídla neměl.
Tak sem si lehla u tebe,
U debila, co mě ani nechtěl.
Autor evy, 16.04.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš pocitově...

06.10.2007 22:08:00 | Bíša

jsem si u Tebe dobře početl...líbí se mě jak píšeš

11.05.2007 00:04:00 | jedam

fakt moc hezká...výstižná.

16.04.2007 22:32:00 | mosquito

To se stává. Řeklas to dost přesně.

16.04.2007 21:17:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí