Co umím?

Co umím?

Anotace: umím ale nestíhám......

Umím strom do země zasadit.
Odměnou mi postačí plody sladké.
Však potřebného času se mi nedostává.

Umím dům pevný z cihel postavit.
Odměnou mi postačí pohlazení Tvoje.
Však potřebného času se mi nedostává.

Umím z písku hrad vysoký vytvořit.
Odměnou mi postačí dětská tvář zářící.
Však potřebného času se mi nedostává.

Umím v Tvých krásných očích stesk utišit.
Odměnou mi postačí roztomilý úsměv Tvůj.
Však potřebného času se mi nedostává.

Umím nudný týden Tobě lásko zkrátit.
Odměnou mi postačí přítomnost osoby milované.
Však potřebného času se mi nedostává.

Umím modré z nebe pro Tebe donést.
Odměnou mi postačí rozpačitý pohled Tvůj.
Však potřebného času se mi nedostává.

Všechno tohle už umím, jenomže.......
Potřebného času se mi nedostává.
A proto se Ti omlouvám kocourku můj.
Snad prozatím postačí, že Tě mám rád.
Autor Modrý Adept, 12.08.2004
Přečteno 752x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí