Setkání

Setkání

Anotace: o setkání s mou láskou...

Byla jsem sama
Tys´ byl sám
Nikoho jsem nehledala
Ani Tys´ nikoho nehledal

Spolu jsme si pohráli
Dobře jsme se bavili
Spolu jsme si vyjeli
A pěkně si povídali
Pivečko jsme popíjeli
A nakonec si zamávali

Šli jsme spolu do baru
Kulečník si zahráli
Šli jsme spolu do parku
A tam se zamilovali
Autor Aniška, 16.04.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí