Pamatuješ?

Pamatuješ?

Anotace: ta písnička nás pronásleduje..fakt nám ji hráli hodně často..tak jsem si ji zamilovala...

Wake me up when September ends
Tu písničku zbožňuju

Pamatuješ?
Častokrát ji hrávali
Když my billiard hráli
Pamatuješ?
Častokrát ji hrávali
Když jsme se mazlili
Pamatuješ?
Častokrát ji hrávali
Když pohár nám podávali
Pamatuješ?
Hráli ji, i když jsme se milovali

Už víš, proč ji mám tak ráda?
Je překrásná
Na tolik věcí si vzpomenu
Na to prostě nikdy nezapomenu

Pamatuješ?
Vzpomínáš si?
Kdys´ji slyšel naposled?
Pořád ji hrávaj´
Když pohár nám dávaj´
Pořád ji hrávaj´
Když kolem nás není svět
Kdž jsem tu já a jen ty tu jseš
Autor Aniška, 16.04.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí