Nejen pro slova

Nejen pro slova

Anotace: ...

Pro dvě slova skončím v tvém chřtánu,
pro dvě slova pokořím dva nejvyšší kopce,
pro dvě slova zdolám tvé puklé srdce,
pro dvě slova, nene slova to nebudou,
přece víš, že ještě jednou a ráno už nevstanu…

A proto…

Pro jedno slovo…
Autor Láďa, 17.04.2007
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekna.

19.04.2007 00:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí