Je konec, tak už to vzdej...

Je konec, tak už to vzdej...

Anotace: Vzdát se nebo se nevzdat? Don´t give up, you are loved :-)

Ten sen v nějž jsem doufala,
rozplynul se přede mnou,
jednou v něj zase uvěřím,
už nebudu tápat temnotou...

Snažím se věřit, že jsi tady,
kráčím po osamělé cestě,
bloudím a čekám pády,
říct promiň, mi nestačí...

Byl jsi mou silou,
byl jsi mým snem...
Láska bolí,
když není rozjasněným dnem...

On už se nevrátí,
je konec
tak už to vzdej...
Autor somewhere, 17.04.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí