Touha...

Touha...

Anotace: Asi každý znás občas mívá takové touhy a sny...

Už končí se den,
noc přináší sen...

Zvolna začíná noc
a já toužím - moc...

Je to nevšední touha
a noc bude dlouhá...

A tak choulím se do deky,
v mysli vnímám Tvé doteky...

Jen měsíc nad námi jasně svítí,
jediný svědek - ví co teď cítím...

Cítím Tvé sladké rty na svých,
topím se v očích Tvých krásných...

A mořské vlny, nádherně šumí...
lásce Tvé, jako já, porozumí...

Tvá náruč je tak jemná, něžná...
nepochopí ten, kdo lásku nezná...

Já tisknu si Tě blíž a blíž,
snad moje srdce uslyšíš...

A takto, ve Tvém obětí,
se neubráním dojetí...

Ať nikdy neskončí tato noc,
má lásko, i když jen ve snách...
Chci Tě moc!!!
Autor darmar~2, 17.04.2007
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné a něžné!

19.04.2007 20:50:00 | snezenka.l

Uzasny!!!

18.04.2007 23:53:00 | nillin

Doporučuji křičet hlasitěji. A až se najde dobrý posluchač, tak...

17.04.2007 20:51:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí