Měsíční svit...

Měsíční svit...

Anotace: Večer při měsíčku...

Dívám se na svit měsíce,
na tu krásnou zář...
paprsky světla nejvíce
dopadly na mou tvář...

Na tváři třpytí se slzy...
tiše stékají dolů,
snad nejvíce mě mrzí,
že lásko, nejsme spolu...

Ale vždyť vlasně,
jsou to slzy z dojetí...
je to tak krásné,
být u Tebe v obětí...

Každý den i noc,
se s Tebou objímám,
každou noc i den,
Tě blízko sebe mám...
Autor darmar~2, 17.04.2007
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevím,co k k tomu říct.
Bolest ,soužení?

17.04.2007 18:34:00 | Vivi.~2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí