Proč

Proč

Anotace: neni to zas taková hrůza....

Proč nemůžeš být moje,
že nemůžu tě mít.
Proč sladké rty tvoje,
nemůžu si vzít.
Proč před myšlenkou na tebe,
nemůžu se skrýt.
Proč příjemný tón tvého hlasu,
proč lehká vůně,těch tvých vlasů,
nemůže být blíž.
Proč nemůžu být u tebe,
když ty sladce spíš.
A do tvých vlasů,
své prsty dát,
tebe do svých rukou brát.
Tohle všechno chtěl bych mít,
Proč nemůžu s tebou světem,
ruku v ruce jít a jen pro tvoje oči,
tenhle život žít.
Autor martinxxx, 17.04.2007
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)taky jsem znala takového martina...zvláštní...měl ty samé touhy a sny jako ty

10.09.2007 17:31:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí