O výměně

O výměně

Anotace: ... o vztahu

Tuším snadný výdělek
za výměnu manželek
a tak hned se za ním ženu
oběť mám již připravenu
(vyměním svou vlastní ženu)

Tv Nova solí prachy
nedělá s tím žádný štráchy
kdejaký vůl oči poulí
jak to ona s jiným koulí
(zaplaťpánbůh za ty voly)

A není v tom problém žádný
vždyť jde o výdělek snadný
prachy propijeme spolu
potom v moři alkoholu
(řiť dál budeme mít holú)
Autor Heron, 17.04.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to trefné.Skoro sranda,kdyby pořad občas nebyl k pláči.

17.04.2007 18:47:00 | s.e.n

no je to hroznej pořad,už nevěděj co vymyslet...:-)

17.04.2007 18:15:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí