Početní...

Početní...

Anotace: Musíme si spočítat, jestli nám to vyšlo ;)....

Spočítám na prstech,
co ještě nám zbývá,
trápení pro posměch
a voda živá.

Vydělím, znásobím, vykrátím
tuhle rovnici o třech neznámých,
vím, že se k tobě už nevrátím,
v srdci i na tváři zbyl mi jen lehký smích.

Na pomoc kalkulačku si beru,
účet ti spočítám i s úroky,
vysoká částka vyjde, věru,
nesplatíš to ani za roky...
Autor prostějanek, 17.04.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ono to ani nejde :) ...

17.04.2007 19:53:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí