--Sebevrah--

--Sebevrah--

Anotace: jasná z nadpisu.

Břitva se leskne,
v odrazu slunce.
Smrt s sebou nese,
vryje se lehce.

To já dobře vím,
proto ten tah nepřeruším.

Po kůži břitva rychle klouže,
po mě zbyde jen hořká louže.

To já dobře vím,
proto ten tah dokončím.

Teď už kůže,
jak ta bílá růže,
cos mi dal,barvu má.
A na ní, jen slzy srdce,
se chvějí a stékají prudce.
Já už nejsem a nebudu tvá.
Autor Sharon, 04.04.2005
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady je zase skvělý konec!

09.03.2006 21:30:00 | Gabrielle Taroka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí