Proč pořád srdíčko mě bolí

Proč pořád srdíčko mě bolí

Anotace: Porad te budu milovat...ae uz jenom v basni na tebe budu vzpomínat...

srdíčko me bolí..
nikdo mi ho nezahojí....
moje laska odešla spát....
ten mi zbývá uz jen pláč:'(....
milovala jsem te porad budu....
ae ted tu jenom sama zbudu…..
problémy jsem dělala jenom ja…
lituji toho jsem hroznej vrah…..
přátele jsme byli…
ae jiskřičky se bloudili…
tak znás byl dobrý pár….
byl jsi pro mě krásny dar…..
ted mi zbude jen vzpomínek pár…
holku jsi najdi projdi sní kraj…..
bud za ní dvecnej bude to krásny dar…..
napsal jsi mi ,,KAZDA HOLKA JE LEPSÍ NEZ TY“ asi mas pravdu….
žádna není mrcha jako ja…
rada bych změnila budoucnost a byla s tebou…
ae ty uz nechceš nasel sis jinou…
Kuli tobe bych udelala cokoliv,
ae to uz te nazajíma jsem pro tebe uz jenom prach…:‘(….
Rekla jsem ze ti newerím…
to byla ae sradna kterou uz nesnasím….
uz zase kamarádi budem…..
asi uz si nevyberm…
bude me to hrozne mrzet…
ze nemuzu políbit ty rty tvoje….
uz dal nemuzu…
nad nicím se nezmuzu:‘(
Autor Niquškaaaaa, 17.04.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí