Mezi stromy

Mezi stromy

Anotace: jak je jednoduché zapomenout,pro toho , pro koho to nic naznamenalo, i když toho druhého to bolí...

Až najdeš to místo,
mezi domy,
je mi líto,
je to tam, kde stávali ty stromy.

Až ho najdeš představ si,
mé srdce na tě myslící.
Další slzu mého žalu,
přeci jen zas stékající dolů.

Nevidíš mi do očí,
avšak můžeš uzříti,
jak mé ruce chvějí se,
nemyslící na líce.

A mé líce bělavé,
zdají se být churavé.
Tak jak smutní každý den,
nechtíc býti sami jen.

Ty se tam teď zastavíš,
jen na malou chvíli,
jen když však na mě pomyslíš,
rozhlédneš se v dáli.

Zavrtíš jen hlavou,
už nevíš kam jít,
radši uhneš stranou,
a necháš to být.
Autor allenie_eve, 17.04.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí